Sommarjobb kirrat, WEHO!

Vaknade för en timme sedan, solen skiner ute nu så jag vill ut och rida idag, hatar att sitta instängd i skolan när de är sol ute. De ringde även från Hemtjänsten till mig i morse och frågade om jag ville jobba där i sommar igen, och såklart jag tackade ja, trivdes ju jätte bra där förra året så det är nästan så jag längtar nu att få börja jobba. Känns så jäkla skönt att ha det fixat, det är liksom mars nu och jag har redan sommarjobbet fixat så jag vet vad jag ka göra efter studenten. Känns hur skönt som helst, tog båda perioderna i år igen, måste ju försöka jobba så mycket som det bara går för i höst kanske det är svårare att hitta något men då har man i alla fall lite pengar intjänade så man kan leva, tänk att inte få något jobb nu i sommar de vore katastrof. ÅÅH JAG ÄR SÅ GLAD NU ATT SLIPPA OROA MIG FÖR OM JAG SKULLE FÅ JOBB ELLER INTE, MAN FÅR VARA GLAD ATT GUDARNA STÅR PÅ ENS SIDA IBLAND IAF!

Ikväll ska vi på Tranan, jag Stina och Elina och sen ska min man med tror jag och kanske någon mer? Blir sista utekvällen innan Stina åker till Turkiet, sen blir hon borta ett halvår om att funkar som planerat, åh jag kommer sakna henne. Denna kvällen kommer bli sorglig men ändå kul hoppas jag!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag är glad iaf och det är bra. En bra start på dagen är aldrig fel.

Så vill du vandra på mina ängar fast mina ängar är grå?

Nu är det tisdag och idag ska projektarbetet in, har inte hunnit klart men de ska vara helt klart till 1 april så det ska väl försöka gå men det är så mycket nu och jag hinner inte andas. Vill få ett slut på det här nu så jag kan börja må bra igen, det här kväver mig.

Träffade Stina igår, trevligt. Kommer sakna dig så mycket när du åker, jag har inte fattat att du kommer åka och vara borta hur länge som helst. Ingen SM final med dig, ingen persmässa då vi senaste tiden har suttit ute på min gård och laddat upp till stämmorna av persmässkväll, då fyllan värmer ända in på natten, åh jag minns det som igår. Jag har aldrig känt såhär när någon vän lämnat mig, kanske jag känner tomhet nu bara för Stina är en av mina bästa vänner, varit min granne sen blöjan och den som jag delar mest minnen tillsammans med. Sommaren 07, hua jävla skit det svider, dagarna gick för fort.  Men i höst så är det vi igen, då är du tillbaka och allt kommer vara i sin ordning. Tänk vad kul om jag kunde ha råd att åka och hälsa på henne, kanske Annelie vill följa :)

Jag funderar varje dag, undra var framtiden tar en? Jag vill bort härifrån och bort från allt som tynger mig. Dagarna känns så kalla och grå, och det man förut drömmde om på natten det fanns att få om dagen. Idag är ingenting sig likt.




Att den bild som denna kan väcka så många minnen, jävla skit det svider.