Den där kvällen förändrade mitt liv, det var då jag blev den jag är

Var ett tag sen jag skrev nu, kanske för att all tid senaste tiden spenderats åt annat. Har väl mest varit med honom och sen såklart till min häst och tagit hand om henne, något mer har tiden inte räckt till. Känner mig lite dum på mamma och pappa då jag knappt sett dom senaste tiden då jag bara varit hem snabba stunder, men de märker väl på mig att jag mår bra och tycker därför att de är helt okej  :) Eftersom jag annars träffade de jämt så är det skönt att slippa med, man blir så less på dom ibland och känner nu att man börjar vilja dra sig lite ifrån hemmet och bli mer självständig. Det känns så skönt att allt skit nu lagts bakom mig och jag mår bra igen, så himla bra att kunna känna sig så glad och jag hoppas det fortsätter.

Helgen var kanon, fredagen i skolan var faktiskt väldigt bäst. Det var rätt kul på naturen när Kajsa som vanligt stod och mobbade mig för att jag är kort bara för hon själv är Grizzly, medans hon gör det så kommer hon åt kedjorna med ringar och drar på duschen i klassrummet som ska användas om det börjar brinna. Sen fick jag mitt projektarbete uppordnat, YES! Nu har jag en handledare, och det känns kanon bra. Imorgon ska jag ha projektarbeteträff så då hoppas jag det ser bra ut. Annars spenderades helgen med den bästa, var till Bollnäs och åt. Fick ta min pärla till bil dit, det var ju bra så den fick rastas fast den rasar väl snart antar jag. Blev en sväng på Bonden med när vi kom tillbaka för att kolla läget men där hände de ju inget,  i söndags blev det till min skräck den där jävla backen igen. Trots att jag hatar att åka dit så måste jag erkänna att den är ganska häftig. Vi åkte även upp till Räkaklitt med bil, mycket skönt att slippa gå.

Nej orkar inte skriva mer nu, slutar nu snart så.

Jag gick långsamt hemåt, hemåt den kvällen

Hjärnan värkte, hjärtat värkte,
Skulle jag bli hel igen?


Ibland kommer känslorna ikapp mig, men jag stöter bort dem lika fort och nu är det fredagskväll och enklare än annars. Ska till hästen nu, sen hem och duscha och ladda inför kvällen, undra vad den kommer erbjuda?

Förresten så ska jag bli medlem i WSPA och det är nu, jag blir så ledsen av alla läsa om djur som far illa! 



WSPA


Hjälp oss stoppa masslakten av hundar I en del av världens länder skjuts hundar till döds på öppen gata av hundpatruller, vars uppgift är att "hålla gatorna rena". De hundar som inte dör direkt kastas upp på patrullbilens flak och lämnas åt döden. På världsplan finns det uppskattningsvis 400 miljoner gathundar - en djurvälfärdskris i enorm skala.


Synd att du är så söt

Sov i soffan inatt, faktiskt skönt.
Jag har ont i armarna idag efter ridlektionen igår.
Trodde jag skulle hålla mitt tal om min älskade bror idag, men icke.
Och naturkunskapen var inställd imorgon, det är bara att vifta på händerna.
Våran klassida till skolkatalogen verkade faktiskt bli helt okej, våran klass är bäst.
Och det är torsdag det betyder att det snart är helg, ännu mera vifta på händerna och upp med knytnäven i luften.
Fredag imorgon och helghandling.

Just nu blir det stallet för att ta en kort ridtur,
+ ta hand om Mimmis Vilma :)
Skulle gärna byta med Mimmi nu som är i Rhodos i värmen, åh jag vill också.
Är less på denna eviga kyla, jag vill ha värme eller en varm fjällräven jacka. De kostar ju typ lika mycket att köpa en fjällräven jacka eller åka till värmen, de är ju typ 4000 de rör sig om. Men de har jag inte råd med nu jag måste fixa mitt körkort först innan jag vet om jag har råd eller inte.
Det är synd att jag är så seg :) 

Nu blir de att byta om till snygga ridkläder, bye


Jag var bara inte gjord för dessa dar och dessa dar är inte gjorda för mig

Jag orkar inte se skiten, men jag är väl tvungen.

Mycket givande samtal idag, riktigt häftigt och samtidigt tragiskt. Jag blev nästan illamående av denna cirkel som målades upp för mig, den stämmer faktiskt och det är tragiskt. Aldrig mer, trots att jag kan bli illamående av tanken så är jag glad att få saker på svart och vitt de hjälper mentaliteten vidare, tack för det.

Imorgon börjar jag sent, runt ett. Hur skönt som helst eftersom jag började tidigt idag, och min kropp är inte gjort för att kliva upp tidigt för att ta in massa information. Kajsa skickade sms om att luncha på Bandy, så får se om de blir det.

Vet inte vad jag ska skriva, är bara tom nu.







Nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar
men man ser skiten med.

Tillbaks på ruta ett

Då har ännu en dag gått, skönt. Lång dag i skolan idag, jag tycker det är så himla jobbigt att gå länge i skolan. Jag tycker att man högst borde få gå till två ;) det vore i alla lagom för mig. Imorgon börjar jag åtta, suck väldigt jobbigt eftersom jag då måste kliva upp halv sju. Jag som känner att jag behöver massa sömn nu, vila upp mig. Kanske är det för att de börjar bli höst och mörkt som jag börjar känna mig så trött. Red i alla fall lektion på ridskolan idag, har verkligen kommit igång med ridningen nu igen och det känns skönt. Blev ju lite slappt under sommaren när jag jobbade så pass mycket, men nu framöver blir det två lektioner i veckan på ridskolan eftersom jag ska ha det som specialidrott plus att det blir en privat för Jennie :) 

Du hörde av dig idag igen, en del i mig tycker fortfarande det är jobbigt. Jag orkar inte bli påmind om allt som varit, jag försöker lägga det bakom mig, och det finns bakom mig på ett sätt men tankarna hoppar så lätt tillbaka och in på mig. Jag orkar inte mer, inte igen. Jag hoppas den värsta tiden är bakom mig nu, för fast det är det värsta jag gjort så är jag ändå glad att jag klarade det för samtidigt är det det bästa jag gjort för mig själv, sista kortet är lagt och jag ångrar mig inte, tror jag

Jag är tillbaka på ruta ett nu, och det är ändå skönt. Jag gör precis vad jag vill, när jag vill, hur jag vill, med vem jag vill. Det är skönt att slippa vara någon annans ägodel i koppel för det kvävde mig, att slippa ta hänsyn hela tiden och bara göra det man känner för är faktiskt underbart. 




Även om det ibland är svårt att vara stark och inte följa sitt hjärta och inte skicka nåt dumt sms att jag saknar dig så..


Nu har jag gjort det, ja nu har jag gjort det och gör nog om det igen

Fan att det ska vara söndag, jag gillar inte söndagar. Jag vill bara ha helg! Undra om man ska köra borta match nästa helg och dra upp till kära Umeå, fast jag vill inte åka buss dit det är så förbannat tråkigt. Aja får se hur det blir, det bestämmer jag nog innan fredag i så fall för jag gillar inte att bestämma saker långt i förväg. Ridlektionen gick ju hyffsat i alla fall, synd bara att man ska ha sån envis häst.

Vad ska man göra ikväll då? Jag blir ju så himla rastlös av att sitta hemma, jag behöver göra saker för att inte tänka på allt. Undra när jag ska få ro så jag kan sitta hemma, för nu funkar de inge bra i jobbiga tider. Skulle egentligen behöva sova lite mera också, men tråkigt. När vi fyller tjugo kommer lugn och ro?

Måste ut, måste bort


Min Indiana Dream, hon betyder så mycket för mig!

Det var Perssons Pack, och vi gick ut

Sitter här och har nyss vaknat, blev ju vaken rätt sent i natt. Blev lugnt igår åkte ner på byn en sväng och gick in på Bonden pratade med lite folk och träffade Kajsa en snabbis, de kändes skönt att vi inte var en av alla dom en gång. Åkte sedan till Bollnäs med min bästa tremänning och käkade på Max, som var supergott då eftersom jag inte ätit på hela kvällen eftersom jag var ensam hemma och då blir de inte alltid av att göra mat :D Åkte förbi Tranan där en person precis la en spya och jag kände de fina med att vara nykter då, åkte sedan runt lite till i stan och fick en tomte med oss i bilen och sedan blev det hemfärd.

Jag och Kajsa var förresten på Tranan vi med, fast i onsdags. Första gången jag gick på Tranan sen jag blev 18 i april :D så Tranan har ju inte direkt varit en viktig del i mitt liv sen jag blev 18 om man säger så, jag och Kajsa kör mest Bonden medan alla andra åker till grannkommun.

Fredagskvällen bestod av de älskade Perssons Pack, de eviga kungarna. De var hur grym som helst och resten får vara osagt! Nu blir det att åka till stallet, ska rida lektion på Dreamen för Jennie :)



Utan att fråga finns inte en chans att få ett svar

Vaknade aldrig av klockan idag, den hade tydligen ringt två gånger utan att jag vaknat. Jag brukar ju jämt vakna av den? Vad hände? Vaknade fem minuter över tio i alla fall, så jag började inom tio minuter och hade en lektion på 40 minuter. Kändes lika bra att strunta i att åka dit på den då den ändå varade 40 minuter sen hål efter det till klockan ett, så jag åker dit till ett istället och får väl kolla senare vad de gjorde under den lektionen, tror faktiskt vi börjat med palestina konflikten. Måste även försöka prata mig till rätta om mitt projektarbete idag, jag hoppas det går bra.

Igår var det aktivitetsdag, inga lektioner alltså. Fyra stycken i SPKU3 var tydligen där, här ställer vi upp för varandra eller inte. Men det regnade och dagen skulle hålla på från typ halv nio till halv fyra, kändes inte så lockande då. Jag hade ändå annat att göra :) Han är fan så bra, riktigt bra och klok. Jag har tur att jag fortfarande står på rätt sida, nu ännu stadigare dess utom och det känns bra! Lunchade även med Stina igår, det blev en varsin tunnbrödrulle på Pelles. Sen åkte jag till hästen och gjorde klart allting då jag inte ville rida när det var så dåligt väder. Åkte sen hem och tog det bara lugnt, somnade på soffan, vaknade och åt sedan popcorn bara för det var så längesen jag åt det, det var faktiskt gott annars är jag nog mer en chipsälskare.

Vilket ointressant inlägg jag skrivit när jag ser på det

Måste det förflutna verkligen ha en nutid?

Jag kan inte låta bli att bli arg på mig själv bara för att jag tänker för mycket, de hjälper inget alls i alla fall ändå kan jag inte låta bli. Men det går ändå bra nu, jag ska inte klaga för jag har världens bästa vänner som jag fullkomligt älskar, även min familj och mina älskade små djurliv. Djur kan göra så mycket för en genom att bara finnas där, fast de inte kan säga något så är de ibland det bästa stödet som finns, då de tyst kollar på en med sina vackra ögon och ber med bedjande blick att man ska sluta gråta, låter en få gråta ut och ha huvudet mot deras varma päls. Kärleken till djur kan vara en obeskrivlig känsla. Jag älskar mina djur, de är värda guld för mig. Jag är så glad att ni har funnits hos mig den senaste tiden då tiden har känts grå, jag kan inte säga tack till er heller och veta att ni förstår men jag ska försöka ta hand om er på bästa sätt så ni mår bättre än bra.

Vilket deppigt inlägg, förlåt. Men det är skönt att skriva ibland och jag mår faktiskt mycket bättre nu, för jag gjorde rätt, jag hoppas det i alla fall. För livet har så mycket att erbjuda, så mycket mer än jag visste så varför slösa bort det på skit?
 



Bild på min älskade hund Natacha och min älskade katt Ronja

Grym tävling!

Hittade en tävling på Jessicas blogg, hur grym tävling som helst med så himla bra priser. Men jag läste att hon skulle lägga ner sin blogg, tråkigt eftersom jag ofta läser den :( Men jag förstod henne när jag läste, jag vet hur jobbigt det är när folk ska lägga sig i ens liv och vad man gör bara för att man vill må bra.

Jag ska i alla fall vara med och tävla i hennes antagligen sista tävling, jag har ju inte långt till Gävle heller så då kan jag vara med och tävla om alla priser, även om jag kanske ska säga att voodollen kanske vore det jag skulle behöva. För kärleken verkar då inte vilja vara min vän, kanske det skulle funka med en sån där? Det jag fick gå igenom är bland de värsta som hänt mig, att behöva bli tvingad till att lämna någon man älskar, jag undrar om tiden verkligen läker alla sår och om jag någon gång kommer gilla kärleken igen?

Tycker verkligen alla som läser ska vara med och tävla, lite extra lyx drömmer alla om och kärlek behöver alla så passa på att vara med innan tävlingen slutar!


Jag ska bara leva klart

Då var det söndag igen, tungt att helgen redan är över. Men det har varit rolig i alla fall och det är huvudsaken. Fredagen var en helvetes dag i skolan, inget gick som jag ville, skickade sms till Kajsa och beklagade mig, konversationen avlutades med ett omgjort citat ur en Astrid Lindgren film ^ all makt åt alkoholen vår befriare ^ , de var så det kändes då när man raglade hem från skolan bara lagom beskiven och ingenting blev som jag tänkt mig, och du fattade inget tyvärr. Jävla projektarbete, jag vet hur precis hur så varför krångla till det.

Det bestämdes att det fick bli en kväll med vin och så vidare. Hamnade i bastubunkern, fler folk kom. Vi tog plats i köket och garvade åt saken. Roligaste citatet under kvällen blev - hörs i morrn då Kenny, när groggen serverades. Sen bar de av till andra sidan gatan och Bonden, totalt dött så Bollnäs kändes mer givande och så blev det. Taxi dit, främmande sällskap med trevligt, Kajsa-lös då hon blev kvar på Bonden (?) why ?, sen hela huset som dock stängde så mot Sport In där vi hamnade, blev mer alkointag, en tryckade för att minnas mellanstadie tiden blev dock mest bara dimmigt sen lite allsång och bra musik. Såklart hungrig så mot Max och värdelös lång kö! Jag som HATAR kö, så jävla drygt. Haha som tur var gjorde någon en riktig fuling, och saken var fixad. Hemfärd sen sova, flummig kväll, saknade Kajsa.

Igår blev det en fin början på kvällen hos Lasse, öldrickning, bra musik, kollade på youtube och snackade skit precis sådär trevligt som man kan ha med honom. Gick vidare ner på Bonden, träffade Kajsa där en stund senare och upprepade samma saker 5 gånger, värt. Sedan beställde jag och två tomtar till pizza som vi sedan drog hem och käkade. Sen blev det typ sömn.

Nästa helg vankas fest och Perssons, om jag inte ska till Umeå vill säga. Men jag känner mig ganska taggad på Perssons med. Vi får se hur det blir, det återstår att se.



Jag och Kajsa lekte lammkött.