Spruta

Sitter på skolan nu och gör ingenting, är mest trött och längtar hem som vanligt när jag är här. Jag vill ha student nu och aldrig mer behöva gå hit. Längtar tills jag slutar, fast jag har snart hål iofs, funderar på om jag ska åka och besikta bilen då eller om jag gör det imorgon. Ikväll ska jag åka till vetrinären med lille Gordon ska ska få spruta stackarn, jag är glad att det är han som ska ha den och inte jag. Får se om jag får sällskap av mamma eller hur de blir, lät som om hon ville följa med i alla fall. Roligt, första gången jag är till vetrinären med min första alldeles egna hund :)

I övrigt är jag sugen på fika, tänk så gott med Sommars chokladbollar, jag älskar dom. Fast dom ska ha legat i frysen, annars tappar de godhet. All choklad ska frysas annars funkar de inte, det är lagbrott att låta choklad ligga framme och bli varm. Nej allt med choklad på hör hemma i frysen så är det.

Önskar jag kunde ligga hemma idag, hade vilja legat hemma och bara vilat med älskling och Gordon. De hade varit mys, tyvärr funkar de ju inte så då han måste jobba och jag måste helst vara i skolan. Jag behöver sömn!


I sprickan i taket tittar djävulen ner, han säger I helvetet finns plats för fler

Ännu en måndag, en dålig måndag och jag mår kasst.

Det är inte ens härligt väder ute som kan göra en glad, sitter och lyssnar på musik nu som alltid. Önskar jag hade haft pengar nu att göra något, känner för att bara dra iväg någonstans och ha kul under några dagar. Jag börjar allvarligt tröttna rejält på Edsbyn nu, synd att jag har mitt viktigaste här pojkvän, familj, vänner, häst och hund. Det ända jag i princip kan ta med är mina djur, de andra kan jag inte tvinga. Men jag har jobb här i sommar, så då blir jag kvar i alla fall hoppas på lite ledighet bara så jag kan hitta på något i sommar i alla fall.

......................................

Varför det? Det leder ju ingenstans.
Det är just det, det leder ingenstans och dit vill jag.


Seg söndag

Varit seg och halvt död hela dagen, har inte gjort så mycket. Städat lite eftersom mamma och pappa kommer hem igen, suttit ute med en filt och hundarna, sen kom älskling och hämtade mig. Åkte på byn och lastade hans skoter, drog till slalombacken och åkte några varv där innan vi lastade den igen och åkte och ställde undan den för vintern. Efter det blev det Max och åt mat, blev sugen på det så blev att vi drog dit och det smakade ju som vanligt, typ gott.

Nu sitter jag här bara och gör nada, jag skulle egentligen på teater ikväll men jag orkar verkligen inte. Jag är alldeles för trött för att bege mig till Bollnäs, jag är så dålig ibland. Men har inte varit till stallet än heller, ska väl dit snart får se om jag orkar rida något. Blev ju inge ridning igår heller då sadelutprovaren var där, min sadel som jag lånar just nu satt ganska bra men inte helt okej. Så troligen blir det att köpa en egen ny i sommar, troligen en kieffer dressyr men dom kostar pengar och inte lite är det. Men jag rider så pass mycket nästan varje dag så hon är värd en dyr sadel som passar så hon inte får ont på nåt sätt. Tydligen skulle kieffer passa väldigt bra på just varmblod så de blir nog en sådan, vet inte än om jag ska satsa på en brun eller svart. Brun är ju fint men jag har ju bara svarta träns och man vill ju ha lika, aja får se hur de blir.

Nu ska jag dra mig härifrån.

Vi ska bli smart och rolig ikväll

Vi ska bli smart och rolig ikväll vi ska bli glad och pratig ikväll vi ska bli vass och trevlig ikväll vi ska bli skön och galen ikväll. Smart och rolig, ikväll! Fyllepolarn gav förslag om en fylla i kväll som denna och det kändes inte helt fel, dock på lugn hemmaplan i Kyan där vi kan känna oss hemma dock behöver de inte bli lugnt för det. Här i huset har man dragit många fyllor i sina yngre dar, vilka tider. De blir jag och Elina, Gorde och Tachen och sen hoppas jag min älskade kommer när han är klar i garaget :)

Drog igång lite partymusik nu och drog igång direkt kände jag, jag hoppas de blir en fin kväll och inte en sådan där kväll då guds änglar gråter. Ska laga mat nu först och främst i alla fall orientalisk färsgryta, min favorit :D Så blir de käka och åka på byn och hämta lite grejer +alko.

Bjuder på en del bilder bara för jag är på bra humör, bilder säger mer än 1000 ord.



Vi var fjorton år och vinden blåste i våra hår kan man säga



Vilken tid, man skulle vara drunky every helg.



Ingen kan festa som vi kan.



Skolresa till Tyskland i ettan på gymn, det var party, china was the place to be.



Avlutar med en bild från Tyskland, här på hotellrummet första kvällen, rätt slitna men inget som stoppade oss då.


Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad, jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad, jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny jag har rätt mycket med mig själv precis som du, jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu, jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha, jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du, jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu, jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans, jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams, jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut nånstans, jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns, det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten, men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du, jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.