Det är lov och en tragisk torsdag

Det är torsdag, den innebär att de inte alls är långt kvar av lovet. Så jäkla tragiskt och jag har inte gjort ett skit, endast tagit de lugnt, ridit och umgåts med älskling men det är skönt det med att slippa stressa massa. Snart kommer han hem på lunch i alla fall tror jag, som är hur kort som helst men ändå får träffa honom ett tag iaf. Efter det ska jag försöka hitta på något, orkar inte bara sitta inne. Jag skulle haft min efterlängtade egna hund nu, det kanske blir att skaffa en snart :) hur kul som helst, jag har ju vilja skaffat egen hund ett bra tag nu så om allt stämmer kan det bli så :)

nej nu ska jag dra mig härifrån, finns inget att göra har läst igenom alla bloggar, kollat på massa kläder och kollat igenom hela blocket typ det får räcka..


Du är något speciellt för mig

Jag är så glad att jag fann dig!

Du är det bästa som har hänt mig och som kommer att hända mig :)


Jag hinner inte med

Just nu är det så mycket, jag hinner knappt med allt som ska göras. Hur mycket som helst i skolan, och nästa vecka blir jag borta typ hela veckan för att bara rå plugga körkortsteori. Men det är ju något jag prioriterar högt i alla fall och något som måste göras för att kunna fixa körkortet snart. Förutom skolan och hästen så spenderas tiden så mycket som möjligt med Jerry, mamma och pappa träffar jag aldrig. Jag är ju aldrig hemma nu mera, har ju inte sovit hemma en enda natt på mer än tre veckor. Borde ta mig tid att hälsa på dem med, men vad gör man då tiden inte räcker till.

Blä, jag dör av att tänka på allt. Kanske därför jag så fint svimmade två gånger inne på Dollar Store förra helgen och hamnade på akuten, och där var det allmänt jobbigt. Tur att den finaste personen som fanns var med, han var så underbar när allt de hände. Jag kände mig dock bara dum och pinsam som bara faller ihop sådär helt plötsligt. Ja det var en märklig upplevelse, som nu går att skratta åt såhär i efterhand. 
 
Nej det här går inte, måste fortsätta med plugget nu.


Snart är det lördag igen

Nu har de gått en hel vecka igen, blev inte alls något av de jag skrev innan förra helgen. Det blev inge Bollnäs och inge Rättvik, rätt tråkigt för jag hade velat till Rättvik. Slutar skolan tidigt idag i alla fall, skönt. Då har jag tänkt att tagit en ridtur på Dreamisen min så jag hoppas vädret håller i sig. Sen blir de nog att åka till Leksand med Jerry som skulle lämna något, jag har inget bättre för mig så då kan jag ju följa med. Sen vill jag ju vara med honom med, han är ju så bra den killen :) Undra vad de blir senare ja, om de blir nå festligheter. Undra om Kajsa är sugen, de är ju discoBonden så man borde ju dit och kolla läget, men inte dansa. Undra om de blir populärt, alla som går till dit går väl dit för att slippa dansa liksom haha. Äsch de blir väl katastrof, lika som de blev med mig förra helgen. Jag borde förresten hinna färga mitt hår ikväll, som jag inte hann förra helgen och inte har gjort under veckan heller, åh jag är så dålig ibland.

Åh så hungrig jag är, jag vill ha lunch och mat nu. Borde börja äta frukost men de är så jobbigt då man är nyvaken, och inte har jag pengar med mig att köpa en macka idag heller. Typiskt :P

Träffade Stina igår med, de var trevligt jag träffar inte henne så ofta nu tyvärr vi som sågs varje dag förut. Vi var till Kompis Krister, våran nemas problemas favorit. Men han var inte klar med det han lovat Stina typ förra veckan, men vi blev inte förvånade direkt. Sen blev de Pizza på Bandy, Stina och jag delade på en Ciao Ciao som den gamla goda tiden, även sötnosen gjorde oss sällskap :) 

Skönt med helg i alla fall, snart bara en lektion kvar naturkunskap, bara tagga!


Som i ett drama, en väg så långt bort, lika långt som tanken eller lika kort

Snart är det helg igen, har varit en slitsam vecka i skolan tycker jag så det ska bli skönt att få helg. I helgen blir det att åka till Rättvik på marknad i alla fall, någon mer som vill med så finns det platser i bilen :) Annelie och Stina kanske? Träffar inte er så ofta nu och det är tråkigt och snart åker ni igen så då ser man inte alls på ett tag. Imorgon ska jag äntligen klippa mitt hår, även fast det bara blir topparna så blir det otroligt skönt att klippa sig lite. Sen efter det blir det nog till att åka till Bollnäs då han ska fixa pass tills vi ska åka på båtresan. Ska även försöka hinna färga håret under helgen, har sån utväxt nu så det behövs men jag har tänkt väntat tills jag klippt mig.

Ikväll ska jag på bio med skolan, det ingår i kursen att vi måste gå på bio varannan vecka men det är väl okej. Vi får ju sovmorgon isället så det är skönt, sen efter bion blir det att gå direkt till han och vara med honom.

Jag sitter och funderar på om jag ska beställa lite kläder ifrån H&M, jag fick ju lön och grejer förra veckan så jag skulle ju kunna unna mig och köpa nåt plagg även om jag kanske inte är i behov av det då jag faktiskt handlat mycket kläder på slutet. Men det är ju alltid roligt med nya kläder, speciellt när jag känner mig så glad som nu, jag mår så bra av att vara med dig, en lyckoträff istället för ett stolpskott eller vad säger du Stina haha?




Stina och jag - glädje och lycka, sm finalen o8.